Σεμινάρια για γονείς

 

Το να δημιουργείς οικογένεια και να μεγαλώνεις παιδιά είναι πιθανά η πιο δύσκολη δουλειά στον κόσμο. Κι οι γονείς είναι άνθρωποι με αδυναμίες και δυνατότητες, δεν γίνονται αυτόματα οι τέλειοι παιδαγωγοί με τη γέννηση του πρώτου παιδιού, αντιμετωπίζουν δυσκολίες στην επικοινωνία με τα παιδιά τους κι ίσως μερικές φορές να κάνουν και λάθη. Αυτό όμως, που είναι σημαντικό είναι η διάθεση κι η προσπάθειά τους να γίνουν καλύτεροι γονείς και άνθρωποι, να βελτιωθούν.

Ευελπιστούμε, ότι η δική μας προσπάθεια μπορεί να συμβάλλει στο να γίνει η γονική εμπειρία πιο ευχάριστη αλλά και αποτελεσματική. Ξεκινάμε λοιπόν ομάδες για γονείς που ενδιαφέρονται να βελτιώσουν τη σχέση με τα παιδιά τους αλλά και να αποκτήσουν πιο εξειδικευμένη γνώση γύρω από ενδεχόμενες δυσκολίες που αυτά μπορεί να αντιμετωπίζουν στο σχολείο, στο σπίτι, στις κοινωνικές συναναστροφές ή και γενικότερα στην καθημερινότητά τους.

Θα προβληματιστούμε, θα συζητήσουμε και θα αναζητήσουμε τις λύσεις μέσα από τις εμπειρίες και τις σκέψεις των άλλων και τις δικές μας. Θα μάθουμε να ακούμε, να μοιραζόμαστε και να συνεργαζόμαστε.

 

Περισσότερες πληροφορίες εδώ.(Microsoft Word Document)

 

Για εκδήλωση ενδιαφέροντος καλέστε στα: 210.2792955, 697.2133.576 και 693.4457.847 ή εναλλακτικά συμπληρώστε τη φόρμα επικοινωνίας που θα βρείτε εδώ.


Εκτύπωση   Email